Over mij

Hoi, leuk dat je op de site kijkt! Ik ben Jantine Brouwer-Huisman, 27 jaar oud, pedagoog en godsdienstwetenschapper. Dit betekent dat mijn interesse uitgaat naar projecten die zowel met geloof als opvoeding te maken hebben. Ik werk dan ook als kerkelijk werker voor jeugd en jonge gezinnen, ben lekenpredikant en doe vrijwilligerswerk gericht op jongeren binnen een internationale kerkorganisatie. In voorgaande jaren heb ik onder meer gewerkt voor het Doopsgezind Wereldwerk, the International Fellowship of Reconciliation, JOP en Humanitas.

IMG_20150104_131037

Op deze website kun je informatie vinden over geloofsopvoeding, onderwijs en persoonlijk geloof. Wekelijks zullen nieuwe artikelen verschijnen, die variëren van boekrecensies, tot informatie over bepaalde opvoedstijlen en praktische tips voor de geloofsopvoeding thuis. Ook artikelen op het gebied van inspiratie, en persoonlijke ontwikkeling zullen af en toe langskomen.

Ik probeer ervoor te zorgen dat deze website continu up to date is. Daarnaast streef ik een heldere en leesbare schrijfstijl na. Heb je op- of aanmerkingen? Mis je bepaalde informatie, of heb je tips ter verbetering? Aarzel dan niet om een reactie achter te laten.

Voor leuke tips, quotes of foto’s, kun je mij ook volgen via twitter (@ontwikkelGeloof) of instagram (@geloofinontwikkeling of @jantine.huisman).

NB. Op 10 maart 2015 verscheen in de UKrant van Groningen een interview met mij over de combinatie student en lekenpreker. Lees het interview via http://archief.ukrant.nl/studenten/student-en-predikant.html 

 

5 reacties

 1. Hoi, Jantina, Met plezier heb ik jouw website gelezen. Ziet er mooi uit hoor. Tevens heb ik op de website van Christelijke web loggers jouw bijdrage gelezen. Ik zal je blijven volgen. Maar nu mij vraag: Klopt het, dat ik ergens iets over ADD heb gelezen, en wel in relatie tot jou? O, ja, als je akkoord voeg ik jou op als vriend op LinkedIn toe? Maar daarmee wacht ik, totdat ik een reactie van jou, op dit bericht heb ontvangen.
  Hartelijke groet,
  Hielke Houtsma
  (amateur) Christenfilosoof/schrijver en blogger

  1. Bedankt voor de complimenten! Toevoegen op linkedin is prima.
   Wat betreft ADD, daar heb ik nooit iets over geschreven, dus ik denk
   dat dat een andere connectie is.

   Hartelijke groet,
   Jantine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *