Over mij

Mijn naam is Jantine Brouwer-Huisman, ik ben 26 jaar oud, en ben zowel godsdienstwetenschapper als pedagoog. Dit betekent dat mijn interesse uitgaat naar projecten die zowel met geloof als opvoeding te maken hebben. Hierbij vormen met name godsdienstonderwijs en de ontwikkeling van het jonge kind mijn onderzoeksvlak.

Dat ik geïnteresseerd ben in religie en opvoeding blijkt tevens uit mijn werk als lekenpreker, kerkelijk werker voor jeugd en jongeren, en het vrijwilligerswerk dat ik voor kerken en internationale organisaties heb gedaan. Zo heb ik onder meer gewerkt voor het Doopsgezind Wereldwerk, the International Fellowship of Reconciliation, JOP en Humanitas.

IMG_20150104_131037

Op deze website kun je informatie vinden over geloofs(opvoeding) en onderwijs. Wekelijks zullen nieuwe artikelen verschijnen, die variëren van boekrecensies, tot informatie over bepaalde opvoedstijlen en praktische tips voor de geloofsopvoeding thuis. Ook artikelen op het gebied van inspiratie en preken zullen af en toe langskomen.

Ik probeer ervoor te zorgen dat deze website continu up to date is. Daarnaast streef ik een heldere en leesbare schrijfstijl na. Heb je op- of aanmerkingen? Mis je bepaalde informatie, of heb je tips ter verbetering? Aarzel dan niet om een reactie achter te laten.

Voor leuke tips, quotes of foto’s, kun je mij ook volgen via twitter (@ontwikkelGeloof) of instagram (@geloofinontwikkeling of @jantine.huisman).

NB. Op 10 maart 2015 verscheen in de UKrant van Groningen een interview met mij over de combinatie student en lekenpreker. Lees het interview via http://www.ukrant.nl/studenten/student-en-predikant.html

3 reacties

 1. Hoi, Jantina, Met plezier heb ik jouw website gelezen. Ziet er mooi uit hoor. Tevens heb ik op de website van Christelijke web loggers jouw bijdrage gelezen. Ik zal je blijven volgen. Maar nu mij vraag: Klopt het, dat ik ergens iets over ADD heb gelezen, en wel in relatie tot jou? O, ja, als je akkoord voeg ik jou op als vriend op LinkedIn toe? Maar daarmee wacht ik, totdat ik een reactie van jou, op dit bericht heb ontvangen.
  Hartelijke groet,
  Hielke Houtsma
  (amateur) Christenfilosoof/schrijver en blogger

  1. Bedankt voor de complimenten! Toevoegen op linkedin is prima.
   Wat betreft ADD, daar heb ik nooit iets over geschreven, dus ik denk
   dat dat een andere connectie is.

   Hartelijke groet,
   Jantine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *