Mijn naam is Jantine Huisman, ik ben 26 jaar oud, en ben zowel godsdienstwetenschapper als pedagoog. Dit betekent dat mijn interesse uitgaat naar projecten die zowel met geloof als opvoeding te maken hebben. Hierbij vormen met name godsdienstonderwijs en de ontwikkeling van het jonge kind mijn onderzoeksvlak.

Dat ik geïnteresseerd ben in religie en opvoeding blijkt tevens uit mijn werk als lekenpreker, oppas en onderwijsassistent, en het vrijwilligerswerk dat ik voor kerken en internationale organisaties heb gedaan. Zo heb ik onder meer gewerkt voor het Doopsgezind Wereldwerk, the International Fellowship of Reconciliation, JOP en Humanitas.

IMG_20150104_131037

Op deze website kunt u informatie vinden over geloofs(opvoeding) en onderwijs. Wekelijks zullen nieuwe artikelen verschijnen, die variëren van boekrecensies, tot informatie over bepaalde opvoedstijlen en praktische tips voor de geloofsopvoeding thuis.

Ik probeer ervoor te zorgen dat deze website continu up to date is. Daarnaast streef ik een heldere en leesbare schrijfstijl na. Heeft u op- of aanmerkingen? Mist u bepaalde informatie, of heeft u tips ter verbetering? Aarzel dan niet om een reactie achter te laten.

Voor leuke tips, quotes of foto’s, kunt u mij ook volgen via twitter (@ontwikkelGeloof) of instagram (@geloofinontwikkeling).

NB. Op 10 maart 2015 verscheen in de UKrant van Groningen een interview met mij over de combinatie student en lekenpreker. Lees het interview via http://www.ukrant.nl/studenten/student-en-predikant.html