Daar zijn ze dan!

Geplaatst door

Zoals afgelopen vrijdag al aangekondigd: de kaartjes en posters met het onze vader voor kinderen van 0 – 8 zijn vanaf vandaag verkrijgbaar via mijn website! Het gaat om een kaartje of poster met een geel randje + gele sterretjes, en natuurlijk het speciale onze vader voor kinderen erop. Het is een geschikt kaartje voor bij de geboorte, bij het dopen of simpelweg als kaart of poster in de kinderkamer. Ik ben echt super blij en trots dat de eerste materialen vanaf nu te koop zijn, en hoop binnen korte tijd nog veel meer kaartjes, posters en andere materialen aan te bieden.

Naast een kaartje of poster kun je een blad erbij bestellen met informatie over het bidden met kinderen, en een extra kort gebed bij elke zin van het onze vader. Een voorbeeld: bij het zinnetje: Ik beloof om voor iedereen lief te zijn”, schreef ik een uitgebreider gebed voor wanneer je denkt dat het goed is om aandacht te besteden aan lief zijn. Zo kun je het onze vader nog verder gebruiken bij de (geloofs)opvoeding.

Wil je graag een kaartje of poster bestellen? Dan doe je dit het snelste door jouw gegevens en het aantal kaartjes of posters dat je wil bestellen door te geven via mijn mailadres: jantine@geloofinontwikkeling.nl en het bijbehorende bedrag over te maken onder vermelding van je naam naar NL10 INGB 0008 2461 01
Ik zorg er dan voor dat je binnen korte tijd de bestelde materialen in huis hebt.

Prijslijst (prijzen incl. verzendkosten):
Kaartje Onze Vader: € 2,50
Kaartje + uitleg: € 3,00

Poster Onze Vader: €7,50
Poster + uitleg: €8,00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *