Een eigen bedrijf!

Geplaatst door

Ik zat er al een tijdje tegenaan te hikken, maar vlak voordat ik naar Kenia vertrok, heb ik dan toch de knoop doorgehakt: ik maak van mijn hobby mijn werk! Dit betekent dat vanaf nu Geloof in Ontwikkeling officieel staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Hoera!

Vanaf nu kunnen mensen mij inhuren voor het geven van workshops en lezingen over persoonlijk geloof, kerk zijn in de huidige tijd, en geloofsopvoeding. Daarnaast komen er nog meer leuke dingen aan, zoals een webshop met kaartjes en lesmaterialen, en hopelijk in de toekomst een boek over geloofsopvoeding. Dus stay tuned!  Natuurlijk blijf ik ook nog gewoon preken en teksten schrijven, en blijf ik deze website regelmatig bijhouden met nieuwe informatie en recensies.

Wil je meer weten over wat ik doe, of mij inhuren voor een workshop, preekdienst of lezing? Neem dan snel contact met me op via jantine@geloofinontwikkeling.nl
Ik ga graag met je in overleg over de mogelijkheden :).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *