Happy days – week 19

Geplaatst door

De foto’s die jullie in dit weekoverzicht zien, zijn nog gemaakt in Nederland (de fotoreeksen lopen altijd van zondag tot zaterdag). Als het lukt met de wifi, dan laat ik jullie volgende week een rijtje foto’s uit Kenia zien!! Waarom? Dat lees je in dit artikel dat afgelopen maandag online kwam. Deze week bestond voornamelijk uit het doen van voorbereidende werkzaamheden voor Kenia, maar ik had gelukkig ook nog even tijd om van het zonnetje te genieten. Kijken jullie weer mee?

Dag 127:  Jaaaa, eindelijk is het gelukt om lammetjes van dichtbij te bekijken. Ik hou zo van lammetjes, maar elke keer als we die zagen zaten we in de auto, of waren ze aan de andere kant van het weiland. In Wijhe was er dan toch een lammetje dat tot aan het hek durfde te komen. Het was zelfs een speciaal schapenras, want het lammetje was echt super klein, maar ook super cute!

Dag 128: Zon, zon, zon. Ik ben in de lente een echte zonaanbidder. Zolang het onder de 25 graden is, dan vind ik het heerlijk. Zeker bij ons op het balkon, waar er nog een heerlijk oranje ouderwets zonnescherm overheen hangt. Ik deed ook vast een beetje een bruin kleurtje op voordat ik naar Kenia ging. Waarom ik daar ben? Dat lees je hier.

Dag 129: Oeps! Geen foto vandaag. Ik was de hele dag aan het werk, en heb helemaal niets bijzonders gedaan. Meestal maak ik dan nog wel een fotootje van een spelletje ’s avonds, buiten zitten of nog iets anders. Maar deze dag was ik dat gewoon vergeten: saai dagje dus!

Dag 130: Nog meer zon! Op woensdag was het vooral ’s middags erg lekker weer. Ik moest wel allemaal extra artikelen schrijven voor de twee weken dat ik weg ben, dus ik had een tijdelijk buitenkantoor. Het werkt niet net zo snel als wanneer ik binnen zit, maar wel een stuk aangenamer. Bovendien: aan het einde van de dag had ik weer 4 artikelen geschreven :).

Dag 131: Donderdag was het tijd voor een workshop geloofsontwikkeling voor de leiding van de kinderkring (zondagschool) bij de kerk waar ik werk. Een gezellige avond, waarbij we het hadden over moeilijke vragen die we stelden toen we jong waren, dingen die aan de kinderkring verbeterd zouden kunnen worden. Een productieve avond!

Dag 132: It’s a selfie kind of week! Op vrijdag deed ik heel veel leuke dingen, waar ik geen foto’s van wilde maken. Zo was ik te gast bij een groep internationale doopsgezinden die in Nederland waren voor een retreat, en gingen we op kraamvisite. Zo ontzettend leuk, en een prachtig kind. Maar mijn principe is: nooit het kind van iemand anders zo maar online zetten. Dus jullie moeten me maar even geloven ;). Gelukkig had ik ook een ontzettend #goodhairday. Dus maar weer een selfie dan.

Dag 133: Voor de Doopsgezinde Europese bijeenkomst in mei, worden er in heel Nederland 2000 tasjes gemaakt, die vervolgens gevuld kunnen worden met schoolspullen voor vluchtelingenkinderen. Op zaterdag werkte ik samen met wat mensen uit de doopsgezinde kerk in Nederland aan een stel tasjes. Gezellig om zo wat mensen uit Deventer te leren kennen, en goed om praktisch bezig te zijn.

Vertel: hoe was jouw week? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.