Happy days – week 18

Geplaatst door

Het is weer tijd voor het weekoverzicht van de happy days foto’s. Een weekje waarin ik achter de schermen veel werk deed, maar op de foto’s vooral mijn relaxte en mooie momentjes liet zien. Zo ging ik naar een concert met mijn moeder, en genoot ik op alle mogelijke manieren van het heerlijke lenteweer. Bonus was dat mijn man en ik op vrijdag beide vrij waren, dus ook die dag alvast wat zonnestralen mee konden pakken!

 

Dag 120: Na het uitvoeren van de paasnacht, en het preken op paaszondag was ik helemaal gesloopt. Het grootste deel van de dag heb ik dan ook op de bank gehangen. Leukste momentje van de dag: lekker een spelletje doen met le husband #lekkerburgerlijk. Helaas verloren, maar ik vind monopoly eigenlijk altijd super leuk.

 

Dag 121: Nog een  dagje bankhangen want: 2e paasdag. We hadden er bewust voor gekozen om naast de verjaardag op zaterdag geen enkel familiebezoek te plannen dit weekend. Heel erg blij met die keuze! We hebben de hele dag lekker relaxt thuis gezeten, en zijn even gaan kijken bij het jonge dierenfeest bij de Ulebelt, een kinderboerderij in Deventer. Zo schattig, die lammetjes en kuikentjes, maar vooral: al die kleine kinderen die daar de hele dag in de modder mochten stampen en met dieren konden knuffelen.

 

Dag  122: Het was weer tijd voor een wandelingetje met de mensen van de kerk waar ik werk. Deze keer wandelden we niet echt door de natuur, maar kwamen we wel langs mooie plekken aan de IJssel, én langs deze prachtige bloesembomen. Geen idee wat voor soort bomen het zijn, maar vond ze prachtig! Daar moest natuurlijk een fotootje van gemaakt worden.

 

Dag 123: Alweer een mooie dag, of tenminste een mooie ochtend en begin middag, waarop ik naar Zwolle ging. Deze keer met de trein, zodat ik door mijn werk-woonverkeer al gesport had (want ik moet 25 min van en naar de wijk waar ik werk fietsen).  Op de terugweg had ik wat tijd over voordat de trein kwam, en heb ik heerlijk in het zonnetje zitten lezen :).

 

Dag 124: Ik ga niet vaak naar concerten of shows, maar ik vind het wel heel tof om te doen. Mijn moeder had gevraagd of ik met haar meewilde naar een concert van het Iers nationaal koor: Anúna. Natuurlijk ging ik graag met haar mee, en ik ben blij dat ik ‘ja’ heb gezegd. Want wat was het prachtig! De katholieke kerk van Heerenveen was magisch verlicht met kaarsjes en gekleurde lampen, en het 14-koppige koor, zong zelfs af en toe 14 stemmig. Het was fantastisch, en een aanrader voor iedereen die van keltische muziek houdt, of van waanzinnig goede koren.

 

Dag 125: Het is lente! En daar moet je natuurlijk van profiteren. We waren vandaag beide vrij, dus we hebben een heel eind door de omgeving gefietst, en gechilled op het balkon. Le husband had nog een vrijdagmiddagborrel, maar ik zat lekker met een smirnoff ice (#classic) en m’n e-reader alvast een kleurtje op te doen voor Kenia.

 

Dag 126: Zaterdag was een nog mooiere dag dan vrijdag! Wij wandelden een heel eind door het centrum, en hebben lekker in het zonnetje geluncht. Daarna zijn we thuis een tijdje gaan lezen / bordspelletjes doen. ’s avonds was het tijd om naar Utrecht te rijden, op bezoek bij vrienden. We konden gewoon aan de gracht zitten eten, hoe fijn is dat! Een mooie afsluiting van een heerlijke week.

Vertel, hoe heb jij van het mooie weer genoten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *