Happy days – week 17

Geplaatst door

Hebben jullie genoten van het paasweekend? Ik had een leuke week, met veel extra activiteiten. Zo ging ik uit eten met le husband, had ik een shopping spree bij de action en was ik een dagje naar Amsterdam 🙂

Dag 113: Tulpen! Op zondag doen mijn man en ik meestal weekboodschappen – hoe burgerlijk – zodra we terugkomen van een preekdienst. Meestal weet ik de verleiding van het kopen van allerlei extra’s te weerstaan, maar deze keer waren de tulpen met 50% korting te koop. Zo bloemen neerzetten maakt mij altijd erg gelukkig, en het staat zo gezellig :).

Dag 114: Jaaa, eindelijk heb ik het derde boek in de serie over Louisa Clark (uit het boek Me before You) gekocht. Zo blij mee. Het is niet heel goed voor mijn werkfocus, maar gelukkig had ik op maandagochtend toch vrij. Het boek haalt het niet bij het eerste deel, maar het is toch weer erg leuk geschreven. Bovendien hou ik ervan om hoofdpersonen uit mijn favoriete boeken te ‘volgen’. Dat je weet wat er verder met ze gebeurt haha, ook al is dat natuurlijk dikke onzin.

Dag 115: Voor mijn verjaardag kreeg ik een aantal dinercheques, en daar maakten mijn man en ik dinsdag goed gebruik van! We waren uiteten bij de Kohinoor van India in Deventer. Heerlijk eten, al gaat mijn voorkeur over het algemeen meer uit naar Nederlands/Frans eten. Toch had ik een heerlijke lamsschotel, dus heb er van genoten :).

Dag 116: Ik ging op dinsdag op een shoppingspree bij de action :P, en woensdag had ik heerlijk de tijd om de spulletjes uit te pakken. Ik kocht een aantal pakketten met posters en kaarten waar ik later nog wat leuks van wil creëren in onze slaapkamer of woonkamer. Daarnaast kocht ik ook allemaal zaadjes en potjes voor een minimoestuin. Ik vond het vorig jaar super leuk om groente uit mijn eigen balkontuin te eten, dat ik het dit jaar nog wat professioneler probeer aan te pakken. Voor nu heb ik radijs, aardbei, wortel, rode biet, paprika en broccoli. Tof toch :D.

Dag 117: Alweer tijd voor een bruiloft deze dag! Wel een beetje gek na het avondmaal in de kerk, maar wel heel tof. Voordat ik naar de kerk ging was ik een tijdje bij mijn ouders, heerlijk daar even op de bank gehangen terwijl mama aan het koken was :).

Dag 118: Ik was een dagje in Amsterdam! Heerlijk even rondgelopen, langs de grachten, en natuurlijk op de bloemetjesmarkt. Ik voel me stiekem nog altijd wel een beetje een provinciaaltje in de grote stad, maar al wel een stuk minder dan dat ik dat vroeger had haha. Het was niet een super mooie dag, maar het leverde nog steeds wel mooie plaatjes op.

Dag 119: Op zaterdag waren we een dagje naar Urk, en werkte ik een nachtje door voor de kerk. Er was een paaschallenge vanuit de PKN, en natuurlijk organiseerden we die in Zwolle ook. Ik had eigenlijk een mooie foto willen maken van de paaschallenge, maar dat werd hem helaas niet. Dus bij deze de narcissen die volop bij ons in de straat bloeien, daar geniet ik elke dag weer van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *