Tip: Moments magazine

Geplaatst door

Vanuit de Protestantse Kerk Nederland worden jaarlijks verschillende publicaties uitgebracht die gericht zijn op (ouders van) kinderen en jongeren. Er bestaan echter ook eenmalige publicaties: magazines en boeken die al jaren bestaan maar nog steeds van grote waarde zijn.

Eén van deze publicaties is het magazine moments. Dit magazine is een aantal jaar geleden uitgegeven door de medewerkers van JOP, en is gericht op de geloofsopvoeding thuis. Er bestaan 3 magazines, elk gericht op een andere leeftijdscategorie. Je kunt een magazine bestellen voor kinderen van 0- 8, van 8 – 12, en voor jongeren van 12 – 18.

De magazines zijn gevuld met tips over hoe je thuis aandacht kunt besteden aan het geloof, hoe je het gesprek met je kinderen aan kunt gaan over lastige geloofsonderwerpen, over bidden met kinderen, en nog veel meer. Daarnaast kun je artikelen lezen van specialisten over geloofsontwikkeling bij kinderen, vind je ervaringsverhalen van andere ouders, krijg je informatie over diverse kinder- en jongerenbijbels, en kun je inspiratie opdoen voor verschillende knutsel- en doe-opdrachten, of gespreksonderwerpen voor met je pubers.

Elk magazine kost los €8.95 , maar dat is het zeker waard. De informatie die in de magazines staat kun je bij al je kinderen gebruiken, en veroudert evenmin. Het enige nadeel is dat de boekentips wat achterlopen omdat er steeds nieuwe boeken en kinderbijbels gepubliceerd worden. De rest van de informatie kun je nog jaren gebruiken of doorgeven. Al met al is het zeker een aanrader om de moments magazines aan te schaffen. Wil je meer weten of ze bestellen? Klik dan even op deze link.

 

Eén reactie

  1. Pingback: Tip: Druppels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *