Happy days – week 16

Geplaatst door

De weken vliegen voorbij! Het was een week waarin eindelijk – eindelijk – de zon weer een keer scheen, ik verschillende klussen had voor het werk en waarin we met zijn allen weer naar de stembus konden. Ook ging ik nog een dagje naar Texel, waar helaas de zon  niet scheen, maar er wel veel lammetjes waren! 😀

 

Dag 106: Op zondag had ik niet zoveel energie, met name doordat we vrijdag een bruiloft hadden en ik op zaterdagavond toch nog moest werken. We gingen wel weer eens naar de kerk hier in Deventer en dat bleek een uitstekend plan. De dominee had een goed verhaal, en we maakten kennis met een paar jongeren uit de wijk.Heel leuk! Verder was het een super rustig dagje, waarin ik voornamelijk op de bank heb gehangen en thee kreeg geserveerd van de allerliefste 🙂

 

Dag 107:  Op maandag was ik weer helemaal bijgetankt, en kon ik hard aan het werk! Ik werkte overdag aan allerlei verschillende kleine opdrachten, en gaf ’s avonds een inleiding voor een oecumenisch gesprek in Emmeloord. Heel erg tof om te doen. Wist je trouwens dat je mij ook kunt inhuren voor lezingen en workshops? Klik voor meer informatie even op deze link.

 

Dag 108:  Jaaaa de zon scheen op dinsdag! Voor de lezing had ik als bedankje een bak viooltjes gekregen. Deze heb ik dinsdag lekker in het zonnetje geplant: ziet er direct vrolijker uit dan op het balkon. Verder heb ik heerlijk in het zonnetje zitten lezen, en een eind gewandeld. Natuurlijk moest er ook gewerkt worden, maar van die eerste lentezon moet je toch even profiteren.

 

Dag 109: Afgelopen week waren de gemeenteraadsverkiezingen. Ik sta altijd weer even dankbaar stil bij het feit dat iedereen mag stemmen, en kan bijdragen aan een regering waarin ze – enige mate van – vertrouwen hebben. Verder ging ik op woensdag eten en bijkletsen bij een vriendin in Hilversum, en had ik ’s ochtends een gezellige open ochtend bij de kerk.

 

Dag 110: Deze donderdag was een super saaie dag. Ik was aan het werk, en had eventjes pauze waarin ik snel nog wat boodschappen deed. Tijdens zo’n dag moet je jezelf af en toe even motiveren. Ik doe dat met het recht op een kwartiertje lezen of… met een zakje Haribo beertjes! Eén van m’n guilty pleasures ;).

 

Dag 111:  Afgelopen zondag was het palmpasen, en natuurlijk moesten daarvoor eerst palmpasen stokken versierd worden in de kerk. Met een groep van 15 kinderen tussen de 4 en 9 maakten we prachtige stokken, aten we stiekem een deel van de snoepjes al op, en hadden we gewoon veel plezier. Ik word altijd super blij van het werken met zulke jonge kinderen, die altijd de meest onbevangen en eerlijke vragen stellen. Heerlijk!

Dag 112: Tijd voor Texel! De komende zomer ben ik een week lang kampleiding voor de AKC. Op zaterdag was het tijd om met het grootste deel van het leidingteam de locatie te bekijken, zodat we een idee hebben van de mogelijkheden voor spellen en dergelijke. Daarnaast moest er vergaderd worden over de verdeling van de taken, en kon er gebrainstormd worden voor het thema en dergelijke. Het is bovendien erg tof om elkaar een beetje beter te leren kennen. Bonus: op Texel was het lammertijd, dus ik kon helemaal mijn hart ophalen!

Vertel: ben jij ook zo dol op Haribo beertjes? Of heb je een andere guilty pleasure? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *