Workshops en lezingen!

Geplaatst door

Vanaf nu is het ook mogelijk om mij in te huren voor workshops, lezingen en preken! Lees hieronder wat de verschillende mogelijkheden zijn en hoe je met me in contact komt 🙂

Workshops geloofsopvoeding
Zou je graag met een groep (jonge) ouders, leiders van de zondagschool/kindernevendienst, of groep leerkrachten meer willen leren over geloofsontwikkeling, het omgaan met moeilijke vragen van kinderen op geloofsgebied, of het thuis in de praktijk brengen van de geloofsopvoeding? Dat kan!

Ik kom met alle plezier langs voor een workshop van 1 – 2 uur, of een paar aan elkaar gekoppelde workshops. De onderwerpen kunnen voor ouders variëren van bidden met kinderen, tot het in de praktijk brengen van geloof in en om huis, of het bieden van geloofsopvoeding wanneer enkel één van de ouders gelovig is. Voor zondagschoolleiding en leerkrachten zijn er ook meer algemene onderwerpen mogelijk, zoals het omgaan met moeilijke vragen van kinderen of de theorie van geloofsontwikkeling. Het is bovendien altijd mogelijk om een workshop aan jouw/jullie wensen aan te passen.

Het minimum aantal deelnemers voor een workshop is 5. Voor de kosten kun je een mailtje sturen naar jantine@geloofinontwikkeling.nl

Ik neem dan snel contact op!

Workshops persoonlijk geloof
Wil je graag met een groepje actief bezig met persoonlijk geloof, over wie God voor je is? Wat Jezus betekent voor je dagelijks leven? Of hoe je jouw eigen geloof vorm kunt geven in een druk gezinsleven? Ook daarvoor kun je mij inhuren. Geef gerust aan waar je het over wil hebben, en dan kijken we wat de mogelijkheden zijn. Voor deze workshop geldt eveneens een minimum van 5 deelnemers.

Lezingen en inleidingen
Naast workshops geef ik met alle plezier lezingen en inleidingen over diverse onderwerpen die te maken hebben met het raakvlak van geloof en opvoeding, of geloof in ontwikkeling. Denk hierbij bijvoorbeeld aan onderwerpen als: liturgie, muziekkeuze in de kerk, of de taal die wij vandaag de gebruiken in de kerk. Ook het zijn van kerk in een tijd waarin de generaties sterk van elkaar verschillen is iets wat mijn interesse heeft. Mail naar jantine@geloofinontwikkeling.nl voor de mogelijkheden.

Preken
Zoek je voor jullie kerk nog een gastpredikant? Iemand die zorgt voor een verfrissende dienst, welke voor iedereen toegankelijk is? Een dienst met nieuwe woorden voor oude thema’s en geloof gekoppeld aan het heden? Dan moet je bij mij zijn! Mijn preekrooster zit aardig vol, maar mocht er nog een gaatje zijn, dan kom ik met alle plezier bij jullie gemeente langs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.