Happy days – week 15

Geplaatst door

Deze week was weer een drukke, maar super gezellige week! Ik ging op puppykraamvisite bij een vriendin, op bezoek bij mijn grote kleine broer en we hadden een bruiloft om naar toe te gaan. Naast al deze leuke dingen moest er natuurlijk ook gewerkt worden, en had ik een to do lijst van hier tot Tokio. Gelukkig was er ook elke dag nog genoeg tijd om lekker te wandelen en te relaxen, oh en ik ging de 100 dagen voorbij! Kijk snel weer mee met de foto’s van deze week :). 

Dag 99: Eens een zondag niet ’s ochtends vroeg preken, maar pas ’s avonds! We konden overdag heerlijk rustig aan doen al moesten we opeens wel rap koken aangezien ik om kwart voor 7 in Zwolle moest zijn voor de preekbeurt. De zon ging prachtig onder tijdens de route over de dijk tussen Olst en Wijhe, en zulke prachtige kleuren maken mij altijd weer gelukkig.

Dag 100:  Spelletjestijd! Komende zomer ben ik onderdeel van een leidingteam voor kinderkampen. Om elkaar beter te leren kennen en gewoon een gezellige avond door te brengen hadden we een spelletjesavond bij mij thuis. Het leuke is dat er altijd weer nieuwe spelletjes te leren zijn. Het was in ieder geval een ontzettend geslaagde avond :). Overigens; dit is alweer dag 100 van de challenge. Toen ik dit voor de eerste keer deed leken de 100 dagen oneindig lang te duren, maar ik vlieg er nu zo doorheen. Nog 265 te gaan!

Dag 101: Ik zal nooit een goede instagrammer worden haha. Ik moest naar Assen voor het leiden van een zusterkring, en reisde met een spoordeelkaartje. Het leuke is dat je daar deze maand een heerlijk gratis broodje + sap bij de Bakker Bart bij krijgt. Daar moest ik natuurlijk even gebruik van maken. Ik had een lekker broodje carpaccio, maar vergat een foto te maken voordat ik al een hap had genomen. Ach ja..

Dag 102: Op puppy kraamvisite :D. Een goede vriendin van mij is net verhuisd, en heeft een puppy gekocht. Die moest natuurlijk even bewonderd worden! Het is zo’n ontzettend schattig beestje, en nog een echte puppy qua gedrag. We gingen lekker een eind wandelen. Zeg nou zelf, is het niet een lieverdje?

Dag 103: Deze week was een week van veel heen en weer reizen, en ook op donderdag stapte ik weer in de trein. Deze keer richting Scheveningen, op bezoek bij mijn broertje die daar stage loopt. We gingen een eind over de pier wandelen, en uit eten bij een restaurant daar. Super gezellig, en altijd fijn om weer even bij te kletsen. Deze foto maakte hij van mij; toerist alert! ;).

Dag 104: Bruiloft tijd. Een vriend van mijn man trouwde in Zuidhorn, en wij waren uitgenodigd voor de kerkdienst en het feest. Ik hou echt van bruiloften, al is het wel prettig als je er een paar mensen kent. Gelukkig kende één van mijn beste vriendinnen de bruid, dus dat kwam goed uit :D. Ik dacht dat ik een goede selfie had van de dag, maar helaas.. die was ontzettend lelijk (dat heb je soms). Daarom maar even een foto van het jurkje dat ik voor de dag gekocht had :).

Dag 105: Wie mij een beetje kent, weet dat ik ontzettend veel lees. Ik heb een abonnement bij de bibliotheek en koop regelmatig tweedehands of nieuwe boeken. Een paar jaar geleden had ik een e-reader, maar die was overleden en ik had geen geld over voor een nieuwe. Omdat een preekbeurt wat meer opleverde dan verwacht, én ik binnenkort naar Kenia ging, moest ik van m’n man nu toch echt een e-reader kopen. Ik voelde me wel een beetje een luxe-poes haha, maar het is wel ontzettend fijn die e-reader :D. Al hou ik toch wel het meest van het gevoel van een echt boek in mijn hand.
Ps: je ziet hier direct één van mijn favoriete boeken aller tijden.. of eigenlijk: de film hiervan. Tranen met tuiten, elke keer weer.

Vertel: kies jij voor de e-reader, of toch een echt boek? 

2 reacties

  1. Prachtig jurkje zeg!
    En voor boeken 100% papier. Ik wil gewoon bladeren en voelen en ruiken. Haha! Als ze uit zijn, zet ik ze in mijn minibieb. Dat gaat niet met zo’n reader 🙂

    1. Dankje! Haha, ik ken dat gevoel.. ik heb heel lang geweigerd om een e-reader te kopen en koop ook het liefst nog boeken.
      Ik heb ook een eigen mini-bieb 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *