Happy days – week 14

Geplaatst door

Deze week vloog weer eens voorbij. Een week waarin ik een nieuw spelletje ontdekte, weer een dagje lekker terug ging naar Groningen, en we een half jaar getrouwd waren. Kijk snel verder voor de foto’s 🙂

Dag 92: Deze week begon met één van mijn favoriete guilty pleasures: een bord patat. Waar sommige mensen dit misschien gerust elke week eten, probeer ik het aan banden te leggen door een maximum van één keer per maand in te stellen haha. Ik had hier zoveel zin in dat ik mijn bord al leeg had voordat ik een foto had gemaakt (oeps). Dus even een plaatje van het internet geplukt.

Dag 93: Op maandag ben ik altijd vrij als ik de dag ervoor gepreekt heb. Ik mag dan ook niets aan het huishouden doen, omdat ik anders alsnog de hele dag in de weer ben. Dus zocht ik een nieuw ontspannend spelletje voor op mijn telefoon. Ik kwam terecht bij de app pixel art. Een soort kleuren op nummer, van super mooie plaatjes. Ik vind het heerlijk rustgevend kan ik je zeggen. In de foto zie je vier plaatjes die ik ingekleurd heb.

Dag 94: Eén keer per maand organiseer ik een wandeling voor de gemeenteleden in Zwolle. Het verschilt per keer hoeveel mensen er op komen dagen, maar het is altijd erg gezellig. Deze keer liepen we langs de geluidswal rondom Stadshagen, waar halverwege een mooi uitkijkpunt staat. Hopelijk is het over twee maanden nog mooier daar, als alles in bloei staat.

Dag 95: Tijd voor mijn oude stadsie! Een vriendinnetje studeerde af, en daar wilde ik natuurlijk bij zijn. Omdat ik alleen ’s ochtends in Zwolle hoefde te zijn, had ik in Groningen nog mooi even de tijd om te winkelen, lekker rond te lopen en een broodje te eten. ’s Avonds nog even gezellig bij een andere vriendin eten, en mijn dag was compleet. Groningen is toch wel één van mijn favoriete steden hoor.

Dag 96: Een half jaar getrouwd! Je houdt het bijna niet voor mogelijk dat de tijd zo ontzettend snel gaat. We vierden het niet heel uitgebreid, maar we hebben even een glas cava gedronken met wat lekkere stokbroodjes. Werden wij al heel gelukkig van haha.

Dag 97: Het is zo fijn dat het weer lente wordt. Ik moest mijn fiets naar de fietsenmaker brengen, maar die was dicht. Dus ik moest een heel eind lopen naar de fietsenmaker bij het station, en weer terug. Maar dankzij de zon was dat helemaal geen straf! Ik kon zelfs een tijdje zonder jas lopen 😀

Dag 98: De laatste cursusdagen Doperse theologie van dit seizoen waren op vrijdag en zaterdag. De colleges waren weer tof, de mensen ontzettend gezellig, en het weer ook heel erg fijn. Tijdens de lunchpauze gingen Albert en ik even schommelen voor de nodige ontspanning. Heerlijk, ik voel me dan altijd weer een kind haha :D.

Vertel, heb jij deze week ook zo van het lenteweer genoten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.