Happy days – week 11

Geplaatst door

Er is weer een week voorbij, deze keer eigenlijk met weinig happy days, want ook deze week hield de griep ons in zijn greep. Niet zo erg dat ik niet kon werken, maar wel in die mate dat je eigenlijk naast werk niet zoveel uitvoert op een dag. Gelukkig lijkt het allemaal weer wat beter met mij te gaan, maar daar zijn wel een bezoekje aan de huisarts en een extra neusspray aan te pas gekomen. Kijk je mee naar de foto’s die ik wel heb gemaakt?

Dag 71:  Het was deze week wel mooi winterweer, met heldere luchten en vrieskou. Daar hoort natuurlijk ook echt winters voedsel bij. Ik ben een groot fan van hutspot! Mijn man kwam trouwens met de opmerking dat dit gerecht bij hem thuis ‘gekapte wortels’ heet. Ik moest er hard om lachen, maar misschien is het een bestaande uitdrukking? Kennen jullie dit?

Dag 72: Met een aantal kennissen uit Deventer gaan we eens per maand even eten en bordspelletjes doen. Lekker burgerlijk met een kop thee erbij, en vroeg naar huis. Maar het was wel ontzettend gezellig. Ticket to ride is de grote favoriet, omdat je dit met z’n vijven kunt spelen.

Dag 73: Bij de kerk waar ik werk organiseer ik eens per maand een wandeling. Ook deze week was het weer tijd voor een rondje wandelen, en ook al was ik aardig grieperig, het was toch ook wel weer erg leuk. We kwamen onderweg zelfs een soort vlot tegen: super leuk.

Dag 74: Vorige week woensdag, 14 februari was ik 4 jaar samen met de leukste :D. We hadden alleen twee werkschema’s die niet met elkaar overeenstemden, dus uiteindelijk hebben we ons ‘jubileum’ gevierd met een snelle avondmaaltijd samen haha. Ach, gelukkig zijn er nog genoeg andere dagen waarop we wel meer tijd samen kunnen besteden.

Dag 75:  Tijdens de 40 dagentijd heb ik me voorgenomen om geen sociale media te gebruiken – behalve voor werk en de blog -, en elke dag een uur te proberen te wandelen. Deze dag liep ik langs de sneeuwklokjes in het vogelpark in Deventer. Ik ben altijd blij als ik ze weer zie, het betekent dat de dagen weer wat langer worden.

Dag 76: De olympische spelen zijn weer begonnen! Ik ben een groot sportfan, en zeker met de olympische spelen ben ik niet bij de tv weg te slaan. Door de griep ben ik toch aan huis gekluisterd, en zit ik hele ochtenden met mijn laptop op schoot te werken en ondertussen sport te kijken.

Dag 77: Je ziet, er is niet heel veel veranderd tussen vrijdag en zaterdag. We hadden voor deze zaterdag allerlei gezellige plannen met vrienden, maar we hebben beide de griep. Albert zelfs nog iets erger dan ik, dus dat wordt hem niet. Dan maar een beetje werken, en de Olympische spelen kijken.

Dat was hem alweer voor deze week. Je ziet, weinig spannends gebeurd. Hoe was jouw week? Ben je griepvrij gebleven? En heb je nog leuke tips voor spelletjes die je met 6 mensen kunt spelen? Laat het weten! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.