Happydays – week 8

Geplaatst door

Het is weer tijd voor een foto-overzicht van de afgelopen week. Het was een beetje een gekke week want: ik was jarig, werd gevraagd voor het panel bij Jinek en had veel verschillende afspraken. Kijken jullie weer mee?

Dag 50: Bijna elke zondag ga ik wel voor op een plek ergens in (Noord-) Nederland. Deze dag (21 januari) was Harlingen aan de beurt. Ik vind Harlingen altijd een prachtige plek, onder meer door alle leuke grachtjes. Deze foto is vlakbij de Doopsgezinde kerk genomen.

Dag 51: Maandag was een gekke dag! Ik was op zaterdag geïnterviewd voor het NRC Handelsblad over mijn reden om parttime te werken, en er kwam een fotograaf langs om een foto te nemen. ’s middags werd ik opeens gebeld door de mensen van Jinek of ik ook bij hun in de avondshow hierover iets wilde vertellen. Uiteindelijk toch niet in het panel gekomen, mede doordat hun insteek een beetje anders was.


Dag 52: 
Ik ben helemaal niet zo’n goede kok, dus meestal kookt le husband. Hij is de komende paar weken echter vaak op cursus, dus dan moet ik toch maar koken. Het voordeel van alleen eten? Ik kan eindelijk weer champignons in m’n eten verwerken haha.

Dag 53: Ik probeer tegenwoordig bijna elke dag minimaal een half uur te wandelen, omdat ik verder niet heel veel sport. Deze keer liep ik naar de Action en langs het Vogelpark bij het station. Het was niet heel mooi weer, maar toch wel lekker om even te wandelen.

Dag 54: Zoals jullie wellicht al weten werk ik bij een PKN gemeente als kerkelijk werker. De kerk waar ik werk heeft een prachtig glas-in-lood raam laten plaatsen om de ochtendzon te weren. Ik vind dat een heel tof idee – beter dan zware gordijnen of iets dergelijks.

 

Dag 55: Eén van mijn goede voornemens dit jaar was om mijn werk/huishouden/rust balans beter te vinden. En ik merk dat ik het heerlijk vind als alles in huis opgeruimd is. Aan het eind van de dag ruim ik dan ook alles even op. Zo ziet mijn bureau er dan uit. Oh en ik kreeg het boek de kinderen van Adam om te recenseren. Ben benieuwd!

Dag 56: Hiep hiep hoera, ik ben 27 jaar geworden afgelopen zaterdag. De hele dag kwamen er familieleden en vrienden langs, dus ik heb een heerlijke dag gehad! Wel ben ik aan het eind van zo’n dag blij dat iedereen weer naar huis is haha #introvert.

Hoe was jullie week? En vinden jullie het stiekem ook fijn als iedereen aan het eind van de dag weer naar huis is? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.