Happy days – week 7

Geplaatst door

Week zeven alweer! Bijna op de 50 foto’s voor dit project en ik heb er nog steeds lol in ;). Wel merk ik dat ik het deze keer lastiger vind om andere mensen op de foto te zetten. Niet iedereen hoeft met z’n hoofd op social media, en ik heb ook geen zin om dat elke keer te vragen. Maar goed, het was weer een ontzettend drukke en leuke week, waarin ik onder andere naar de muscial On your Feet ging en te gast was bij een tv-programma! 🙂


Dag 43: Er kwamen vrienden bij ons thuis eten. Eén van de succesrecepten bij ons thuis is Broccoli Braid, een gerecht dat ik heb leren kennen in Canada. Je kunt het recept hier vinden. Het was verder een super gezellige avond, waarin we uren gekletst hebben en de tijd voorbij vloog.

Dag 44: De meest trieste dag van het jaar zou het deze maandag moeten zijn. Daarom kwamen veel webshops met (hoge) kortingen. Een vriendin appte me dat ook de ticketverkoop van de musical on your feet super hoge kortingen had. Ik wilde toch al naar de musical gaan, dus we hebben direct kaartjes besteld!

Dag 45: Hoe tof is dit! Ik was uitgenodigd om als praatgast naar de EO te komen voor hun programma De Nachtzoen. Ik had nog nooit zoiets gedaan, maar het was echt super leuk! In maart/april komen de twee afleveringen die met mij zijn gemaakt op tv.

Dag 46: Maandag geboekt, en vandaag was het dan zover. Ik was super onder de indruk van de zang- en danskwaliteiten van de hele cast. Dat is wel eens minder met musicals in Nederland, maar deze keer was er echt niets op aan te merken. Super genoten van deze avond.

Dag 47: Nu ik in Deventer woon en niet meer in Groningen, is het hoog tijd om ook hier wat contacten op te doen. Op donderdag had ik een proefles bij het Popkoor dat hier is. Erg leuk om weer een keer met een koor te zingen, maar helaas was het te groot naar mijn smaak (100+ leden), en vond ik ook de arrangementen net iets te weinig uitdagend. Op naar het volgende koor! 😉

Dag 48: Als kerkelijk werker organiseer je altijd verschillende dingen. Deze week was er een spelletjesavond bij de kerk waar ik werk. Voor deze avond trok ik even alle spellen die we thuis hebben uit de kast. Ik was verbaasd over de hoeveelheid spellen die we afgelopen 2 jaar hebben weten te verzamelen! De avond was overigens ook super gezellig!

Dag 49: Een middagje vergaderen met het leidingteam voor het AKC kamp dat wij deze zomer organiseren. Ik had het zo gezellig dat ik geen foto heb genomen (oeps). Maar hier zie je het logo van de kamporganisatie. Zoek je nog een leuk kamp voor je kind tussen de 9 en 21? Dan raad ik je aan om eens op deze link te klikken. Op 1 februari om 20u is de tweede ronde inschrijvingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.