365 happy days – week 4

Geplaatst door

Hebben jullie een fijne feestdagen gehad? En heb je m’n video over het nieuwe jaar al gezien? Ondertussen ben ik alweer een maand bezig met het maken van foto’s voor het 365 days of happiness project. Ik vind het nog steeds ontzettend leuk om te doen, maar merk ook dat op sommige (werk)dagen het niet perse gemakkelijk is om een foto te maken van iets wat me gelukkig maakt. Dit komt ook doordat ik niet regelmatig van hetzelfde (een boek, film of chill op de bank zitten) een foto wil maken. Daarmee maak ik het mezelf natuurlijk ook moeilijker, en dergelijke foto’s zijn ook een beetje saai. Anyway, deze week (24 – 30 december) was weer een toppertje door de kerstdagen en een mini-vakantie die mijn man en ik hadden. Kijk je weer mee?

Dag 22: De dag voor eerste kerstdag (24 december) stond voor mij in het teken van de kerk. In de ochtend was de gewone vierde adventsdienst, ’s middags hielp ik mee met een kinderkerstfeest en ’s avonds ging ik voor in de kerstavonddienst in Sappemeer. De foto die je ziet is van mij tijdens het voorlezen van het aloude kerstverhaal. Ik word daar altijd zo gelukkig van haha! Kerstavond, het verhaal, de kaarsjes, en natuurlijk met elkaar de traditionele kerstliederen zingen. Heerlijk!

Dag 23: Op eerste kerstdag werd er bij ons voornamelijk heel weinig uitgevoerd en veel gegeten. We hadden een kerstbrunch bij mijn ouders en een kerstdiner bij mijn schoonouders. Voor het avondeten liepen mijn man en ik eerst een rondje op de haven van Urk. Het waaide stevig en het werd alweer donker, dus de vuurtoren stond aan. Een mooi gezicht vind ik dat :).

Dag 24: Omdat we beide nog vrij waren, en zin hadden om lekker niets te doen zijn we op tweede kerstdag richting Schoorl gereden. Daar staat een Doopsgezind broederschapshuis, waar tijdens de vakanties altijd weken vol gasten en gezelligheid zijn. Schoorl ligt bijna aan zee, dus natuurlijk bleef een bezoekje aan het strand niet uit. De wind stond recht op de kust, en er waren golven van wel 3 meter hoog! Ook scheen de zon eindelijk weer eens, dus dat leverde prachtige Hollandse plaatjes op.

Dag 25: Nog steeds lekker in Dopersduin! De hele dag bestond uit allemaal geluksmomenten. Zo lag er een puzzel van 3000 stukjes, waren er kaarsjes en gezellige gesprekken, speelde we een aantal rondjes 30 seconds, en maakten we een lange wandeling. Op de foto een compilatie van een paar fotootjes die ik deze dag maakte.

Dag 26: Deze dag kwamen terug uit Noord-Holland. Omdat we ongeveer een week weg waren geweest moest er heel wat in en om huis gebeuren. Na een dagje met boodschappen doen, schoonmaken, bibliotheekboeken terugbrengen, rekeningen betalen en overige klusjes plofte ik heerlijk op de bank om de gemiste aflevering van the bachelor terug te kijken. Zo’n ontzettend slechte serie, maar heel erg fijn om daar aan het eind van een drukke middag even naar te kijken.

Dag 27: Hoewel ik deze week vrij was, besteedde ik toch wat tijd aan de blog. Op vrijdag was ik erg lekker bezig. Ik schreef mijn bijdrage voor de bloghop van deze maand, en maakte een artikel af over het vieren van driekoningen met kinderen. Deze komt vanmiddag online! Het was uiteindelijk zomaar zes uur, toen maakte ik deze foto ;).

Dag 28: Alweer de laatste dag van deze week, en ik had iets heel leuks gepland: een middagje met vriendinnen naar de bioscoop (Ja, wij gingen echt naar Pitch Perfect 3, haha), en daarna even ergens wat eten. We hebben ontzettend gelachen om de film, waar we tussen de 16-jarigen zaten :P. Dus als je nog een film zoekt om even naartoe te gaan en lekker relaxed anderhalf uur te kijken: ga hier dan heen, echt!

Hoe was jouw week? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.