Happy days – week 3

Geplaatst door

Hebben jullie een fijne kerst gehad? Ik heb de afgelopen dagen genoten van heel veel lekker eten, tijd doorgebracht met m’n familie en heel veel in de kerk gezeten haha! De foto’s die je ziet zijn van de week voor kerst: 17 – 23 december. Het was ontzettend mooi weer in Friesland, ik ging een avond slechte kerstfilms kijken, en het was weer tijd voor mijn bijdrage aan de gezondheid van anderen ;). Kijk je weer mee?

Dag 15: Omdat m’n man een weekendje weg was, ging ik naar mijn ouders in Friesland. Het had gevroren en de zon scheen, dus: ik móest naar buiten. Tijdens een rondje fietsen kwamen we langs het Nannewiid, een meer waar je als het goed vriest ook heerlijk kunt schaatsen. Nu zag het er vooral heel erg mooi uit. <3

Dag 16: Dit boek kregen we van een vriend: die had het zien liggen en dacht dat ik het wel hilarisch (en informatief) zou vinden. Het is een boek van 2 columnisten die tips geven over opvoeding. Het is ontzettend grappig geschreven, en er staan nog nuttige tips in ook! Leuk om een keer als verjaardagscadeautje te geven. Je leest het in een dag uit, en ik garandeer je dat je af en toe hardop moet grinniken. Dat deed ik ook, maar dan in de stiltecoupé van de trein (oeps).

Dag 17: Oké, ik heb dus zoals je ziet geen talent voor voedselfotografie, maar ik ging met een vriendin eten bij de nieuwe SLA op Hoog Catherijne, en daarna ging ik met haar mee naar bootcamp. Nou moet je weten dat ik het afgelopen jaar amper gesport heb, op wat fitnessuurtjes na… dus bootcamp was wel een uitdaging. Ik heb het overleefd *gelukkig* en het was ontzettend gezellig! Wel was de spierpijn echt ontzettend heftig de dagen erna (oh oh, ook niets gewend). Oh en het was makreel met gefrituurde zeewier, verschillende groentes en een heerlijke dressing 🙂

Dag 18: Deze week was het vriendinnentijd, want ook woensdagavond was ik bij een vriendin. Deze keer niet uiteten en sporten, maar lekker thuis op de bank hangen, bijkletsen en slechte films kijken. Zelf heb ik thuis geen Netflix, maar deze vriendin wel, dusss: we keken naar A christmas prince. Wat een heerlijke foute film, met precies genoeg awkward momenten en romantiek. Aanradertje hoor!

Dag 19: Hoewel mijn werk veel thuiswerken inhoudt, mag ik vaak toffe dingen doen. Op deze dag was ik ’s ochtends bezig met het inscannen van kleurplaten voor het kinderkerstfeest. Zo schattig om al die soms nog wat onbeholpen tekeningen te zien die aansluiten bij het kerstverhaal. Heerlijk om daar een ochtendje aan te besteden. In de foto zie je een collage van een aantal van de tekeningen.

Dag 20: Het was misschien niet mijn meest gelukkige momentje van de dag #ikhounietvannaalden, maar voor iemand anders was dit hopelijk wel een goed moment. Ik ben plasmadonor (in plaats van bloeddonor), en eens in de 4-6 weken ga ik daarom langs de bloedbank om een uurtje daar te zitten. Voor mij een kleine moeite, je krijgt koffie en thee, kan een boekje lezen en alles.. en van de plasma kunnen weer medicijnen gemaakt worden of nieuwe onderzoeken gedaan. Dus toch als happy moment van de dag.

Dag 21: Er zijn een aantal dingen die rond kerst altijd terugkeren. Eén van die dingen is kerst met de zandtovenaar. Gert van der Vijver (de zandtovenaar) beeldt dan onder begeleiding van zang en muziek het kerstverhaal uit met behulp van een lichtbak en fijn zand. Ik vind het zó ontzettend knap wat die man kan, en zit dan ook altijd met open mond te kijken. Word ik heel gelukkig van hahah.

Dat waren ze alweer, de 7 foto’s van deze week. Heb jij iets moois (klein of groot) meegemaakt waar je deze week gelukkig van werd? Laat het weten in de reacties! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.