Happy days – week 2

Geplaatst door

Er is alweer een week voorbij, nog maar een paar dagen en het is alweer kerst! De afgelopen week stond in het teken van sneeuw, maar het werk ging ook gewoon door! Kijk snel mee met de foto’s 🙂

Dag 8: Het sneeuwde vorige week zondag (10 december) de hele middag en avond! Nadat ik in Apeldoorn had gepreekt ben ik dan ook snel naar huis gegaan, en ’s middags heb ik een uur door de sneeuw gelopen en natuurlijk mooie foto’s gemaakt! Op een gegeven moment was ik zelfs de enige persoon die daar door de weilanden liep. Wat een heerlijkheid!

Dag 9: Na een weekend werken (preken) ben ik meestal op maandag vrij, maar ik had zoveel kleine dingen op mijn to do lijst, dat ik toch maar aan de slag ben gegaan. Hoe fijn is het dan om je lijstje helemaal af te ronden! Word ik altijd heel gelukkig van.

Dag 10: Dinsdag had ik een werkdag van 16u! Dat is sowieso al lang, maar ’s ochtends was er ook een ware sneeuwstorm in Zwolle. Helemaal natgesneeuwd en ijskoud kwam ik op het werk aan, om erachter te komen dat niemand was komen opdagen voor de activiteit die ik organiseerde (een wandeling… logisch ook). Dus ik baalde even, maar ’s middags scheen de zon en kon ik toch nog genieten van m’n werkdag!

Dag 11: Na zo’n lange werkdag was ik op woensdag nergens meer toe in staat, zoals je kunt begrijpen. Ik heb de hele dag op de bank gehangen, boeken gelezen, tv gekeken en wat al niet meer. Met daarbij het uitzicht op deze prachtige bos bloemen die ik zondag van de Doopsgezinde gemeente Apeldoorn kreeg. Wie houdt er ook zo van bloemen in huis?

Dag 12: Nog een vrije dag! Mijn moeder was op bezoek om de kerstmarkt in Deventer te bezoeken :). er staat op zo’n markt altijd een heleboel zooi, maar ook mooie dingen. Deze kerststal vond ik niet op de kerstmarkt maar in een fantastisch winkeltje met allemaal houten speelgoed, knutselspullen en spelletjes. Dit stalletje vond ik zo schattig, die moest mee.. er stond namelijk nog geen kerststal bij de kerstboom.

Dag 13: Een vriendin was op bezoek :D. We hebben heerlijk bijgekletst en zijn daarna de stad in gegaan om te kijken wat er daar allemaal te beleven viel. Het werd uiteindelijk heel laat, maar wat was het gezellig!

Dag 14: En dan is je zaterdag daarna natuurlijk niet heel spannend. Een beetje brak van de weinige slaap heb ik heerlijk op de bank ‘slechte’ boeken gelezen: oftewel boeken waarvan het verhaal niet heeeel erg ingewikkeld is haha. Dit boek was toch wel het toppertje van de dag :).

Dat was ook alweer het einde van de afgelopen week. Komende week heb ik nog niet heel veel plannen, het is vooral een week van heel veel werken en voorbereiden voor kerst! Heb jij nog iets leuks op de planning staan?

Home
Happydays week 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.