365 happy days – week 1

Geplaatst door

Op 1 januari 2016 begon ik met de 100 happy days challenge: een foto uitdaging, waarbij je elke dag een foto moet maken van iets waar je gelukkig van wordt. Het was inderdaad een hele uitdaging, maar het resultaat was er dan ook zeker naar: elke dag zocht ik naar de dingen die mij die dag gelukkig maakten. En of de foto’s nou mooi werden of niet, het is sowieso goed om stil te staan bij de goede dingen des levens. Van ijsjes tot boeken, en van vakanties tot een heerlijk zonnetje op een werkdag: het kwam allemaal langs.

Toen de 100 happy days challenge voorbij was vond ik dit niet alleen zelf jammer, ik kreeg ook van verschillende kanten te horen hoe leuk het was om zo een kijkje te krijgen in mijn leven, maar ook wilden vele vriendinnen de uitdaging ook gaan doen! Een paar weken geleden begon het bij mij ook weer te kriebelen, maar de 100 happy days uitdaging had ik natuurlijk al gedaan. Daarom vanaf nu bij mij de uitgebreidere versie: 365 dagen lang, elke dag een foto van iets dat me gelukkig maakt. Elke week kunnen jullie hier op woensdag weer een update verwachten, met foto’s van de week (zondag – zaterdag) die geweest is. Hieronder al de foto’s van week 1!

Dag 1: De dag dat ik begon met de uitdaging (3 december), was de ochtend dat ik met deze cartoon wakker werd. Ik moest er heel hard om lachen, en vond het leuk om dit te delen. Starten met 365 dagen geluk delen leek me dan ook een goed plan.


Dag 2: 
Een vriendin van me heeft drie maanden geleden een dochtertje gekregen. Elke paar weken ga ik even op bezoek om bij te kletsen nu ze nog verlof heeft, en om even te knuffelen met de baby natuurlijk! De slofjes vond ik zo ontzettend schattig, die móesten gewoon op de foto. Je ziet ze hier boven een sinterklaascadeautje dat ik meebracht.


Dag 3: Sinterklaas was langs geweest! Ik kreeg onder andere lekkere warme wanten, een paar tijdschriften en pure chocolade. ’s middags had ik weinig werk te doen, dus kroop ik onder een fleecedeken op de bank met een tijdschrift en de chocolade.

Dag 4: Als sinterklaas (bijna) voorbij is, dan mag de kerstboom in huis. Voor het eerst in mijn leven heb ik een ‘echte’ kerstboom gekocht, voorheen had ik altijd kleine neppe boompjes. We hadden geen kerstlampjes in huis, maar de decoratie van de bruiloft werkt uitstekend als alternatief haha.

Dag 5: Ik hou ontzettend veel van puzzelen, maar doe het eigenlijk veel te weinig. Bij de blokker zag ik toevallig een doos liggen met 2 puzzels van 1000 stukjes voor maar een paar euro. Die moest natuurlijk mee. Ik ben er direct aan begonnen, en vind het weer heerlijk werk.

Dag 6: Sneeeeeuw! Need I say more? Hoe laat op de dag de eerste sneeuw van het jaar ook valt, ik móet naar buiten. Een sneeuwballengevecht, sneeuwpop en ijskoude handen later zaten we weer binnen. Gelukkiger kan je me bijna niet krijgen ;).

Dag 7: We wonen al weer bijna een half jaar in ons nieuwe huis, maar tot nu toe hadden we nog geen gaatjes in de muur geboord. Vandaag huurden we – eindelijk – een klopboor, en kon het boren beginnen. Het had nog wat voeten in aarde met scheve gaatjes en een verkeerd boortje, maar uiteindelijk is het gelukt!

Zo, dat was hem weer! Heb jij ook een mooie week gehad? Wat was jouw favoriete foto van deze week? Laat het me weten 🙂 

 

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.