Tip: JOP Nieuwsbrief

Geplaatst door

Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van de nieuwe werkvormen en methoden die JOP ontwikkelt? Wil je graag weten wat er aan kinder- en jeugdwerk gebeurt in andere kerken in het hele land? Dan is de JOP Nieuwsbrief wellicht iets voor jou!

In de nieuwsbrief vind je onder meer informatie over initiatieven door het hele land, bijvoorbeeld over de uitwerking van een kliederkerk dienst of het vervangen van de kindernevendienst door een andere vorm van kerk zijn voor anderen. Daarnaast krijg je informatie over de trainingen en nieuwe werkvormen van JOP, die ook bij jou in de gemeente toegepast kunnen worden. Tot slot vind je in de nieuwsbrief ook achtergrondartikelen over onder meer geloofsopvoeding, de agenda voor de komende maand en eventuele vacatures.

Je kunt je via deze link aanmelden voor de nieuwsbrief, deze is helemaal gratis!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.