100 happy days – week 5

Geplaatst door

Zoals elke week ook deze keer weer een overzicht van de foto’s die ik maakte voor de 100 happy days challenge. Ik maakte deze week weinig bijzonders mee, dus het zijn heerlijk foto’s van mijn dagelijkse leventje, waar ik meestal toch ook wel redelijk blij van word :).

dag29

Dag 29: Ik werkte op vrijdag aan mijn scriptie. Omdat dat momenteel niet zo goed wil, had ik weinig zin. Ik wisselde daarom het studeren af met afleveringen van younger.

 

dag30

Dag 30: Nog voor mijn verjaardag kwamen er twee vriendinnen langs. We hebben een ontzettend leuke dag gehad met het boer zoekt vrouw spel, vla zonder handen en hilariteit tijdens de volleybalwedstrijd.

dag31

Dag 31: Op zondag kwamen mijn ouders, opa en oma, broer en vriend langs om mijn verjaardag te vieren (ik bleef maar taart eten deze week haha). Ik maak geen foto’s  van mijn familie voor op social media, maar het was super gezellig!

dag32

Dag 32: Ik had na een dag werken nog een heleboel extra taken over, zoals het bijhouden van de blog, het verwerken van reserveringen voor het bestuur waar ik in zit en allemaal mails die ik moest versturen. Dit werd een stuk leuker onder het genot van Bugles haha.

InstagramCapture_e15b8483-c4d2-436c-b252-bb9eb2f0507a

Dag 33: Ik had een drukke werkdag, maar hield ondertussen de bezoekersaantallen op de site bij. Ik was heel blij, want het liep de hele dag lekker door. Super, dankzij jullie!

InstagramCapture_220bf7cc-3ba2-4cdf-920c-e9f0428441d0

Dag 34: Op instagram zag ik een foto van een andere blogger van appel met kaneel en suiker. Daar kreeg ik toen zo’n zin in dat ik direct zelf ook deze (semi-)gezonde snack heb gemaakt. Heerlijk!

dag35Dag 35: Mijn oude middelbare school is verbouwd nadat ik eindexamen had gedaan. Omdat mijn moeder en ik altijd nog een keer wilden kijken hoe het er nu uit ziet, zijn we op de open dag tussen alle groep achters een kijkje gaan nemen. Alles zag er prachtig en nieuw uit, maar we kwamen nog één schoolbordje van het oude gebouw tegen. Hoe leuk!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.