100 Happy Days – week 3

Geplaatst door

Terwijl jullie dit lezen ben ik alweer 24 dagen bezig met de 100 happy days challenge. Het is best een leuke manier om de tijd te meten vind ik, en het gaat zo ook best wel snel. Door verder te klikken komen jullie bij de foto’s van dag 15 tot en met 21. Ik had niet zo’n spannende week, maar er was elke dag zeker wel iets waar ik gelukkig van werd :). 

InstagramCapture_7e3748a7-f4d7-448c-ae4f-20730e390e6d

Dag 15: Het is niet ’s werelds meest pretty foto, maar ik was op vrijdag bezig met het maken van een moderne vertaling van het gebed voor de wereldlijke overheid dat in de Doopsgezinde martelaarsspiegel staat. Binnenkort komt hier ook de vertaling online :).

dag16

Dag 16: Voor een artikel was ik bezig met het zoeken naar foto’s over vrijwilligerswerk en zendingswerk. Een aantal jaar terug was ik Guatemala voor een project van de Doopsgezinde Zending. Toen ik hiervan de foto’s doorkeek was ik weer heel eventjes terug. Zoveel mooie herinneringen!

dag17

Dag 17: Vorige week zondag had het gesneeuwd in Friesland. Onderweg naar Emmeloord maakte ik deze foto van het prachtige winterweer. ’s Middags heb ik nog een uur met mijn ouders door de sneeuw gewandeld. PS. Van de kerkdienst in Emmeloord maakte ik dit filmpje.

InstagramCapture_9687a728-0252-4413-a503-ba21342e4ec1

Dag 18: Deze maandag was een rustige dag. Ik werkte thuis en had verder niet zoveel plannen. ’s Avonds heerlijk op de bank gehangen met een kop thee, fleecedeken, mandarijn en reep chocolade. Dus dan maar daar een foto van. Spannend leven heb ik hè 😉

InstagramCapture_e18ad5b6-8112-4bb8-8842-973a1739c04e

Dag 19: Op dinsdag werk ik altijd op kantoor. Ondanks dat het op zo’n dag vroeg opstaan is, vind ik het op kantoor altijd erg gezellig, alhoewel er natuurlijk ook hard gewerkt wordt ;). De foto is gemaakt om kwart voor negen, nog best fris en fruitig toch?

InstagramCapture_86cdf6e2-e71d-45a3-b1ce-ced56c46965b

Dag 20: Deze dag had ik ’s ochtends een lange To DO lijst gemaakt. Ik was begonnen met de wat kleinere taakjes, maar toch was ik om twaalf uur erg trots dat ik al driekwart van de lijst had afgevinkt. PS. Dit is dus maar de helft van de lijst ongeveer!

dag21

Dag 21: Zoals jullie aan deze foto kunnen zien had ik een drukke dag, met sport, werk en socializen en werd ik heel gelukkig van mijn bed haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.