The Questions of Life Tag

Geplaatst door

1175755_10201762247400164_1423000050_n
Zoals ik afgelopen vrijdag in mijn filmpje al vertelde, wil ik deze blog graag wat persoonlijker maken. Dit betekent niet dat de kwaliteit van recensies en informatieve artikelen die ik geef achteruit gaat, maar dat er tussendoor ook wat meer persoonlijke blogjes voorbij komen. Eén manier om wat meer te vertellen over mij, is door het invullen van bepaalde tags. Ik heb daarom voor jullie The Questions of Life Tag ingevuld, die ik vond op de blog van Teske

1. Welke herinnering van het afgelopen jaar geeft jou de grootste glimlach op je gezicht?
Ik heb het afgelopen jaar zoveel mooie dingen beleefd. Ik ben naar het wereldcongres geweest in Amerika, ben weekendjes weg geweest met m’n vriend, en heb vele leuke dingen gedaan met vriendinnen. De mooiste herinnering is voor mij één van de dagen dat ik in Canada bij familie op bezoek was. Ik ben toen heel vroeg opgestaan (lang leve het tijdsverschil) en heb toen heerlijk de zon zien opkomen bij het vakantiehuisje aan het meer. Prachtig!

11701065_10207240556634471_1803715715542484815_n

2. Wat heb je altijd al eens willen doen sinds je kindertijd?
Haha, ook dit is weer een moeilijke vraag! Ik wil heel graag nog een keertje een ballonvaart maken, en naar Ierland op reis. Maar ik zou het ook heel tof vinden om een keer naar het nieuwjaarsconcert te gaan dat in Wenen wordt gespeeld. Ik kijk daar eigenlijk elk jaar naar, en vind het prachtig, hoewel ik verder niet echt vaak klassieke muziek luister. Kaartjes voor het concert zijn alleen al echter meer dan €1000,00 dus dan moet ik eerst maar eens rijk worden ;).

3. Wat zou je willen doen in je leven als er totaal geen beperkingen waren?
Als geld en andere zaken totaal geen belemmering vormden, dan zou ik verschillende dingen willen doen. Ten eerste zou ik een paar landen bezoeken die ik graag wil zien, zeker ook als ik dan niet bang hoefde te zijn om ziek te worden. Daarnaast zou ik graag zoveel mogelijk mensen willen helpen. Als ik geen geld hoefde te verdienen, dan kon ik projecten opzetten voor kinderen in oorlogssituaties, of voor ‘vergeten ouderen’. Het liefst zou ik mijn hele leven vrijwilligerswerk doen waarmee ik anderen kon helpen, maar dat gaat natuurlijk niet.

1186165_4567173675725_517839993_n

4. Wat heb je voor het laatst over jezelf geleerd?
Ik ga uit van de theorie dat je eigenlijk elke dag wel iets leert, maar dat hoeft natuurlijk niet altijd iets over jezelf te zijn. Wat ik het laatst over mezelf heb geleerd is dat het echt helpt als ik probeer om dingen los te laten. Ik maak me altijd druk over van alles, zelfs als ik hier helemaal niets mee op schiet, en ook anderen er maar mee lastig val. Daarom, ook al deed ik nooit aan goede voornemens op 1 januari, heb ik dit jaar als goed voornemen om meer los te laten, en dan maar zien waar ik uit kom. We zullen zien hoe lang dat goed gaat…

5. Als je aan het dagdromen bent, waar gaan die dromen dan over?
Ik ben niet zo’n dagdromer. Maar als ik ’s avonds in bed lig dan val ik altijd in slaap door na te denken over hoe mijn leven er over een bepaalde tijd uit gaat zien. Ga ik trouwen, krijg ik kinderen? Waar ga ik wonen? En wat voor werk heb ik dan? Blijkbaar krijg ik een heel slaapverwekkend leven, want ik slaap altijd prima in haha.

10577004_10204474866773953_6093747925757265747_n

6. Welke verandering wil je het komende jaar het liefste toepassen in je leven?
In 2014 ben ik afgestudeerd aan de faculteit godsdienstwetenschappen. Dit jaar hoop ik dan toch ook eindelijk om mijn tweede master af te ronden, zodat ik mezelf officieel pedagoog mag noemen. De scriptie is gelukkig bijna af! (hoop ik).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.