100 Happy Days, week 1

Geplaatst door

Zoals ik al aangegeven had in mijn blog vorige week, ben ik op 1 januari begonnen met de 100 happy days challenge. Er is alweer meer dan een week voorbij, als jullie dit lezen is het zelfs alweer 10 januari, en daarom hierbij het overzicht van mijn foto’s van de eerste week. Enjoy! 

dag1
Dag 1: Op 1 januari doet niemand heel veel, ik dus ook niet. Na heerlijk te hebben uitgeslapen begon ik mijn dag rustig met een goed boek en thee. En heb de hele dag verder op de bank gehangen haha.

dag2

Dag 2: Ook op de tweede dag van dit jaar deed ik niet heel veel bijzonders. Het maken van een eigen piri piri marinade was wel leuk, vooral ook omdat het erg lekker was (ook al ziet de foto er nu niet direct appetijtelijk uit)

dag3

 

Dag 3: De derde dag van het jaar was een zondag. Ik was bij mijn ouders thuis in de kerk, bij een dienst over de drie wijzen. Tijdens het orgelspel na de overdenking begon de organist plotseling te zingen. Super leuk, en het klonk ook erg mooi!

dag4

 

Dag 4: In de nacht van zondag op maandag begon het te sneeuwen, en op maandagochtend lag er best wel een laagje sneeuw. Ik ben echt dol op winterweer, en ik was dan ook niet te houden maandag. Hoewel ik eigenlijk moest werken ben ik ’s ochtends direct boodschappen gaan doen, en een blokje om gelopen. Heerlijk!

dag5

 

Dag 5: Omdat het ’s nachts had geregend was er op dinsdag de hele dag een Code Rood in Groningen. De meeste straten waren dan ook een ijsbaan. Ik liet me echter niet tegenhouden en ben samen met mijn vriend twee keer een uur de deur uitgegaan om te wandelen. Hoewel ik twee keer goed uitgegleden ben, heb ik er toch van genoten :).

dag6

 

Dag 6: Er lag nog steeds sneeuw en ijs, maar het leukste van de dag was dat ik uit mijn scriptieondersteuningsgroep kon stappen. Dit betekent dat mijn scriptie eindelijk zover is dat ik hem zonder externe druk en hulp af kan maken. Erg blij dus!

InstagramCapture_75a259c2-8e6a-4c17-b4fc-708ad4eabb2b[1]
Dag 7: Ik had deze dag een lange werkdag, moest een heel stuk door de natte sneeuw fietsen en toen ik thuis terugkwam bleek de dakraam lekkage toch nog niet te zijn opgelost. Ik heb de avond toch nog positief afgesloten met het terugkijken van Moordvrouw onder een fleecedeken 🙂

Zo, dat was mijn eerste week van de happy days challenge. Vinden jullie het leuk om zo de week mee terug te zien? Of willen jullie liever alleen de foto’s zonder tekst? Laat het me weten! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.