Say yes ~ Michelle Williams

Geplaatst door

Goedemorgen allemaal, voor deze muziek op maandag had ik weinig tijd, dus vandaag niet zo’n groot artikel. Wel heb ik voor jullie een leuk nummer, waar je lekker wakker van wordt. Lees snel verder voor meer informatie over Say Yes van Michelle Williams ft. Beyoncé en Kelly Rowland. 

Het nummer Say Yes is in 2014 uitgebracht door Michelle Williams. In de versie die ik hieronder geef, zingt ze het lied samen met mede Destiny’s Child leden Beyoncé en Kelly Rowland.

Say yes is geschreven als een uptempo gospel en poplied, waarbij de muziek is gebaseerd op een populair Nigeriaans gospellied dat ‘When Jesus Says Yes’ heet. Hoewel het lied een duidelijke christelijke boodschap uitdraagt, is het door de combinatie met dance muziek vrij positief ontvangen in de brede muziekwereld. Het lied scoorde natuurlijk wel het hoogst in de Gospel charts in Amerika.

Michelle Williams groeide zelf op in een stabiel en gelovig gezin, waarbij ze haar zangdebuut (zoals zoveel christelijke artiesten) maakte in haar thuiskerk. Het lied say yes schreef ze niet om mensen te bekeren, feitelijk vreesde ze een beetje voor de kritiek omdat het een ‘inspirational song’ was. Desondanks hoopte ze dat het mensen wel zou bemoedigen, steunen of troosten. Vergelijkbaar met het lied ‘Jesus Walks’ van Kanye West.

Lees hier de (niet zo ingewikkelde) liedtekst. Goede week toegewenst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.