When we’re human ~ Princess and the Frog

Geplaatst door

Hoi allemaal, een nieuwe maandag, dus een nieuw lied. Ik probeer meestal op de maandag een inspirerend lied te delen, en dan ook regelmatig een nummer dat geschreven is door een christelijke muzikant. Vandaag deel ik echter met jullie een liedje dat niet geschreven is door een christelijke artiest, het heeft niet een heel erg inspirerende tekst (oké, wel een beetje), en het is niet erg hoogstaand. Maar wat word ik er blij van. Het maakt direct mijn hele week goed. Lees snel verder voor meer informatie over, en het filmpje van When we’re human van Princess and the Frog :). 

De film Princess and the Frog gaat over een meisje dat altijd veel te hard werkt, en niet geniet van het leven. Ze ontmoet een prins die alleen maar geniet van het leven. Door een magische gebeurtenis veranderen ze allebei in een kikker, waardoor ze op zoek moeten naar een tovenares die hun weer terug kan veranderen in mensen.

De liedjes uit de film zijn allemaal geplaatst in de setting van New Orleans en hebben allemaal een jazzy feeling. Het nummer when we’re human is een lied dat erover gaat dat iedereen zijn eigen kwaliteiten heeft in dit leven. Aan de andere kant wordt door dit nummer en het daarbij horende lied Dig a little deeper duidelijk dat je soms ook moet veranderen. Dat je moet leren van de mensen om je heen en dat je daardoor gelukkiger kan worden.

Start de week met een lekker ritme 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.