Come what may ~ Collabro

Geplaatst door

Goedemorgen allemaal, het is alweer maandag, dus tijd voor een nieuw nummer. Vandaag deel ik met jullie een nummer waar ik al ongeveer een jaar ontzettend fan van ban: Come what May, in de uitvoering van Britains Got Talent 2014 Collabro. 

Zoals jullie misschien wel weten ben ik altijd op zoek naar nieuwe muziek. Ik luister muziek tijdens het studeren, tijdens het werk, als ik aan het afwassen ben, of onderweg op de fiets. Gelukkig is mijn muzieksmaak heel breed, en zijn er dan ook regelmatig nieuwe artiesten waar ik erg enthousiast over ben.

Collabro ontdekte ik door Youtube op autoplay te zetten. In die tijd was ik nog al fan van X-factor filmpjes, en daardoor kreeg ik ook de eerste auditie van Collabro te horen. Het was een auditie die mij (en dat zeg ik niet zelf) echt kippenvel gaf. Vijf jongens van wie je standaard boyband muziek verwacht, die compleet losgaan op het klassieke semi-opera nummer Stars. Geweldig.

Hoewel hun hele eerste album fantastisch is, en er ondertussen ook een tweede album is uitgekomen, heb ik vandaag voor jullie het nummer Come what may uitgekozen. Het lied is namelijk niet alleen in een hele mooie harmonieuze setting gezet, het heeft tevens een prachtige tekst.

Het lied is natuurlijk bedoeld als liefdesliedje, maar kan ook heel goed gebruikt worden om de alomvattende liefde van God mee aan te tonen. Het mooiste vind ik het gedeelte:

And there’s no mountain too high
No river too wide
Sing out this song and I’ll be there by your side

Storm clouds may gather,
And stars may collide
But I love you (I love you)
Until the end of time

Geniet van Collabro, en maak er een mooie week van!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.