Update: nieuwe look voor de website!

Geplaatst door

IMG_20150104_131508Hoi allemaal,

zoals jullie waarschijnlijk wel gemerkt hebben is het een tijd lang stil geweest rondom mijn website en blog. Dat heeft vele redenen, maar één daarvan kunnen jullie nu met eigen ogen zien: de website heeft een volledige metamorfose ondergaan.

Vanaf nu is het gemakkelijker om artikelen terug te vinden door middel van categorieën, kunnen jullie reageren op elk artikel, komen jullie snel op mijn social media kanalen, en is ook mijn blog op de site geïntegreerd. Natuurlijk zijn via de sidebar nog steeds al mijn vaste pagina’s te vinden, dus de bereikbaarheid van de pagina blijft hetzelfde.

In de komende dagen zullen nog een aantal kleine veranderingen worden doorgevoerd zoals een kleiner lettertype, maar hopelijk zijn jullie nu al net zo enthousiast als ik over de nieuwe opzet. Oh en stay-tuned, want er komen weer nieuwe artikelen aan!

oude site
Oude lay-out
nieuwe site
nieuwe lay-out

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.